Dermed tapte Godset 3-0 sammenlagt.

Strømsgodset spilte en god kamp i den første kampen på Marienlyst mot Steaua, men klarte ikke å utnytte sjansene sine godt nok. Drammenserne tapte 0-1 og hadde et dårlig utgangspunkt foran bortemøtet mot det rumenske laget.

Godset åpnet solid i Bucuresti, men kom ikke til de store sjansene. Steaua fikk etter hvert mer kontroll på omgangen. Strømsgodset hadde ballen mye, men rumenerne lå dypt og hadde kontroll på det meste defensivt.

Kastrati med store sjanser

I annen omgang åpnet kampen seg opp. Godset kom ut i hundre etter pausen. Etter kun to minutter av omgangen prøvde Flamur Kastrati å plassere ballen inn i Steaua-målet. Steaua-keeper Giedrius Arlauskis fortsatte derimot det gode spillet fra oppgjøret i Drammen og avverget skuddet.

Kastrati var på farten igjen ti minutter senere, da han kom inn i rumenernes sekstenmeteren, men avslutningen gikk like utenfor stolpen.

Høyreback avgjorde

Godsets offensive spill åpnet rom for kontringer imot. Steaua var nære ved å score etter 56. minutter, men en umarkert høyreback Cornel Râpa satte ballen utenfor Adam Kwarasey Larsens mål.

I det 76. minutt var Râpa igjen med fram i angrep. Nok en gang fikk rumeneren sneket seg umarkert inn i feltet. Denne gang gjorde han ingen feil, da han kunne enkelt sette inn 1-0 fra kloss hold.

Godset byttet inn begge spissene Peter Kovacs og Thomas Sørum i et siste desperat forsøk på å score to mål, men det hjalp lite. Istedenfor kontret rumenerne og Nicolae Stanciu fastsatte sluttresultatet til 2-0. Det norske laget røk dermed ut av mesterligaen etter å tapt 3-0 sammenlagt fra Steaua. (©NTB)