Håvard Nielsen trengte ikke lang tid på å vise ledelsen i Eintracht Braunschweig at han kan bli en god signering for den tyske Bundesliga-klubben.

I sin første kamp for klubben, scoret Nielsen vinnermålet i for Eintracht Braunschweig i treningskampen mot den nederlanske eliteserieklubben Heracles Almelo onsdag kveld.

20-åringen kom inn i da Braunschweig-klubben byttet hele laget i pausen. Han var nære scoring allerede etter syv minutter på banen. Nordmannen ble spilt fint frem, vendte mot mål og skjøt, men skuddet ble reddet av Heracles' keeper.

Norsk duell

Men etter 64 minutter fikk Nielsen en ny mulighet, og denne gangen klarte ikke keeper Dennis Telgenkamp å hindre scoring. Det ble også vinnermålet for tyskerne, siden kampen endte 1-0. Omar Elabdellaoui spilte bare en halvtime. Han var en av tre spillere som ble byttet ut i det 75. minutt.

Lørdag spiller Eintracht Braunschweig sin neste treningskamp. Da er motstander Vegar Eggen Hedenstads klubb Freiburg.