I en alder av 37 år har Kjetil Wæhler storspilt for IFK Göteborg, som ligger på andreplass i Allsvenskan. Midtstopperen hadde stor tro på at han ville bli belønnet med en plass i landslagstroppen mot Slovenia og Island, men da Per-Mathias Høgmo leste opp navnene var hans utelatt. Nå føler Wæhler seg oversett.

Skuffet

— Det er klart jeg er skuffet over at jeg ikke er tatt ut og jeg synes det er rart at jeg ikke er med. Det har ikke gått så bra for landslaget den siste tiden, men likevel blir de samme spillerne tatt ut , sier Wæhler til Expressen.

Wæhler ble sist gang tatt ut til landslaget til kampene mot Albania og Makedonia, men måtte trekke seg på grunn av skade. 37-åringen skjønner ikke hvordan han kan bli oversett denne gangen.

— Han burde jo ha kontroll på meg siden han trener et lag i Sverige (Djurgården), så jeg vet faktisk ikke hvorfor jeg ikke er med. Men jeg tenker ikke så mye på det lenger, nå fokuserer jeg kun på Göteborg, sier han.

Snytes for Høgmo-møte

IFK Göteborg møter nettopp Høgmos Djurgården på søndag. Wæhler håpet å bruke anledningen til å vise at Høgmo tok feil, men må i stedet stå over etter å ha skadet låret på trening torsdag. Midtstopperveteranen mistenker at Høgmo ikke vil være 100 prosent fokusert under helgens kamp.

- Det er mulig at fokuset til Høgmo ikke lenger bare vil være i Djurgården. Det er mulig at tankene nå går til både Djurgården, landslaget og Skavlan , sier Wæhler.