Pierre-Emerick Aubameyang sikret 3-2-seier for Borussia Dortmund hjemme mot Schalke med sin 14. scoring denne sesongen.

Spissen har vært i utmerket form denne sesongen og hamret inn mål etter mål. I nabooppgjøret mot Schalke skulle gaboneseren igjen vise seg å bli avgjørende.

Det var imidlertid Shinji Kagawa som åpnet scoringsballet etter en halvtime, men bare tre minutter senere utlignet Klaas-Jan Huntelaar. Matthias Ginter sendte Dortmund foran igjen to minutter før pause.

Kun tre minutter ut i annen omgang var Aubameyang på farten. 26-åringen ga gjestene en tung start på de siste 45 minuttene da han gjorde 3-1. Det var hans 21. ligamål på 19 seriekamper i 2015. Kun Cristiano Ronaldo og Lionel Messi har flere nettkjenninger i ligaen dette kalenderåret.

Huntelaar ga Schalke håp om poeng da nederlenderen satte inn sitt annet mål 19 minutter før slutt, men bortelaget kom aldri tilbake.

Dortmund er med tre nye poeng fortsatt fem poeng bak serieleder Bayern München etter 12 kamper. Schalke på femteplass har ni poeng opp til Dortmund.