For publikum måtte vente i 91 minutter og 30 sekunder på scoring i en tett og jevn kamp på Skagerak Arena:

Paul Addo slo en corner inn på bakre stolpe, og i en haug av spillere, steg Frode Johnsen høyest og stanget ballen i mål til øredøvende jubel fra de snaut 6000 fremmøtte på tribunen. De hadde for lengst glemt at Davy Claude Angan hadde bommet alene med keeper tidligere i omgangen, men det hadde de kanskje rett til også. For hvis det var ett lag som var best, så var det nemlig Odd.

Startet friskt

Og det var hjemmelaget som spilte seg til kampens første sjanse allerede etter tre minutters spill. Jone Samuelsen driblet seg fri på høyresiden, gikk innover i banen og serverte Simen Brenne i god posisjon, men med venstrebeinet blåste Brenne ballen en liten halvmeter over tverrliggeren.

Molde kom raskt inn i kampen og tok over banespillet. Etter 12 minutter fikk også bortelaget sin første avslutning mot mål, men fra 35 meter seilte Makhtar Thiounes skudd en meter over mål.

Like etter var det Odds debutant Elbasan Rashani som prøvde seg, men fra skrå vinkel gikk skuddet i nettveggen.

Etter 20 minutters spill forsøkte Thioune seg fra langt hold igjen, men denne gangen gikk skuddet et par meter utenfor stolpen.

I denne perioden var det Molde som styrte kampen og hadde ballen mye.

Etter 24 minutter fikk Odd frispark i glimrende posisjon, like utenfor Moldes sekstenmeter. Simen Brenne stilte seg opp og forsøkte å skru ballen over muren og inn i korthjørnet, men ballen gikk istedenfor via muren og like utenfor lengste stolpe. Espen Bugge Pettersen var utspilt, men kunne puste lettet ut.

Odd nærmest scoring

Odd var gode i denne perioden av kampen og etter 28 minutters spill røpet Jone Samuelsen at toppformen er i anmarsj da han driblet av to Molde-forsvarere før han hamret ballen like over tverrliggeren fra 20 meter.

Tre minutter senere viste Rashani seg frem for hjemmefansen da han slo et perfekt innlegg til en umarkert Frode Johnsen på bakre stolpe, men Johnsen fikk muligens for god tid på seg, for headingen var uvanlig svak fra den tidligere Japan-proffen. Rett på Bugge Pettersen.

I det 42. minutt var det Molde som var farlig frempå. Magnus Wolff Eikrem slo et glimrende frispark inn fra venstre og Andre Hansen klarte bare så vidt å stoppe ballen på streken. Ballen ble liggende, men Odd klarte å få den unna i siste liten.

Etter en jevnspilt førsteomgang sto det 0-0. ## Dobbelbytte

Ole Gunnar Solskjær var tydeligvis ikke fornøyd med det han så før pause og kastet innpå Daniel Berg Hestad og Joshua Gatt i pausen.

Byttene fikk ingen umiddelbar effekt, for det var hjemmelaget som åpnet andreomgangen best.

Odd fortsatte å trykke og etter 55 minutters spill dro Brenne seg fri utenfor sekstenmeteren og fyrte av, men Bugge Pettersen kastet seg til høyre og slo ballen utenfor.

Statistikksenter Eliteserien:

Alene med keeper

Etter en times spill fikk Molde en kjempesjanse. Davy Claude Angan ble spilt glimrende fri sentralt i banen av Daniel Chukwu og stormet alene mot Andre Hansen. Hansen kom ut for å gjøre målet mindre og da Angan skulle chippe ballen over keeperen, var det allerede for seint. Hansen lå klistret rundt ballen og på sidelinjen jublet Dag-Eilev Fagermo som om Odd skulla ha tatt ledelsen.

For det var Odd som var best og skapte de fleste sjansene, som i det 65. minutt da Jone Samuelsen nesten bommet ballen i glimrende posisjon inne i boksen.

Eikrem x 2

Etter 77 minutters spill var det Eikrems tur til å forsøke seg fra distanse, men det knallharde skuddet gikk rett på Andre Hansen.

Det skjedde lite i denne perioden av kampen. Odd forsøkte å trykke på, men Molde hadde relativt god kontroll defensivt og valgte å satse på kontringer.

Men i det 81. minutt var rollene snudd. Odd kontret mot et uorganisert bortelag og Snorre Krogsgård fikk sjansen fra litt skrå vinkel. Unggutten klinte til, men skuddet gikk like over nærmeste kryss.

I det 85. minutt fikk Magnus Wolff Eikrem sjansen fra 18 meter, men også denne gangen gikk skuddet rett på Andre Hansen.

På overtid løftet taket seg i Skien da Frode Johnsen steg til værs og avgjorde kampen. Men etter spill og sjanser var det vel lite å si på at hvis ett av lagene fortjente tre poeng mer enn det andre, var det Odd.