— Jeg trodde nesten det ble scoring, men jeg har skjønt i ettertid at det var hjelmen til Petr Cech som stoppet headingen. Synd, men det viktigste var at vi spilte bra og vant klart, sa en fornøyd Erik Huseklepp etter kampen.

Bari-spilleren var spent på kampformen, men synes han fikk et greit svar.

- Jeg synes det stort sett gikk bra. Jeg er svært misfornøyd med en pasning i 2. omgang som hadde feil adresse, men resten var godkjent , sier Erik Huseklepp som med sin fart og finter skapte mye bryderi for tsjekkerne.

Det gjorde i høyeste grad Moa også.

— Dette var en av de morsomste landskampene jeg har vært med på. Spillet fungerte bra og alle spilte en god kamp, sa den norske spissen som var skarpest av dem alle.

— Jeg har utviklet meg som spiller etter at jeg kom til Hannover, men jeg føler fortsatt jeg har mer å gå på. Vi har vært gjennom en tøff oppkjøringsperiode så jeg tror formen blir enda bedre om noen uker, sier Moa.

Det er i tilfelle godt nytt for Egil Olsen og Norge. Moa-scoringen i går var av ypperste klasse og selv en av verdens beste keepere, Petr Cech, klarte ikke å stoppe skuddet fra Moa.

— Jeg fikk egentlig en dårlig førstetouch, men finten og skuddet var vel godkjent, konstaterer Moa nøkternt