Espen Søgård har fått beskjed av Lillestrøm at han ikke lenger er med i klubbens fremtidsplaner. 31-åringen, som debuterte for klubben i 1997, er nå på utkikk etter en ny arbeidsgiver.

— Jeg fikk beskjed av hovedtreneren (Henning Berg) om at jeg ikke er i klubbens fremtidsplaner. Det er klart at det er tungt å få en slik beskjed, sier Søgård til Aftenposten.

Han sier seg ikke helt enig i trener Henning Bergs avgjørelse.

- Jeg signerte ny kontrakt for to år siden, og når man ser på antall kamper jeg har spilt siden, så ser jeg ikke helt begrunnelsen, sier Søgård.

Statistikksenter Eliteserien:

- Vurderer alt

Søgård har startet 21 kamper denne sesongen, og ønsker seg nå en rask avklaring på sin egen vei videre. Etter tilsammen 227 kamper i eliteserien for Lillestrøm, kan det virke som om Start blir neste stopp for 31-åringen.

- Start er en klubb som har vist interesse, og vi har vært i prat. Jeg skjønner at de er i en situasjon hvor de ser etter forsterkninger, og jeg kan si så mye som at jeg har forhørt meg med Marius Johnsen om Start, sier Søgård til Fædrelandsvennen.

— Det er vemodig å trist å måtte forlate LSK, men samtidig kan dette være starten på et nytt eventyr for meg, mener han.

Gir seg ikke

Spilleren ønsket selv å fortsette i klubben, men innrømmer at en eventuell fremtid på Sørlandet kan være interessant.

- Jeg ønsker å fortsette med fotball og tror Start kan være en god utfordring for meg personlig. Jeg holder fortsatt et høyt eliteserienivå, og det viser tallet på kamper jeg har hatt fra start de siste årene.

Søgård skulle egentlig ikke spilt i kveldens kamp mot Sarpsborg, men måtte steppe inn da Nosa ikke maktet å starte kampen. 31-åringen legger til at han ikke bærer nag til LSK, og at hjertet hans alltid kommer til å være i klubben.

PS: Start har flere ganger uttalt at de ikke kommenterer spillere inn og ut før det er i boks.