Brann-kaptein Erik Mjelde pådro seg sitt tredje gule kort for sesongen i 6-3-festen mot Rosenborg, og er dermed suspendert fra helgens kamp mot Lillestrøm. Inn på laget kommer Fredrik Haugen, som vil få sin sjette kamp fra start i serien.

— Det ser ut som jeg starter, ja, sier han til bt.no etter å ha gjennomført en av årets våteste Brann-treninger på Nymark-gresset. Og det sier ikke så rent lite i regnbyen Bergen.

Første revansjemulighet

— Jeg har veldig lyst å vise meg frem, og sånn er det vel for alle de andre også. Det er klart det er viktig å gjøre det bra mot slutten av en sesong, fortsetter Haugen, som gjerne skulle hatt flere scoringer i beltet enn de tre som henger der.

— Jeg vil jo score flere, det vil vel alle. Vi får se om det kommer mot LSK.

At revansjelysten er stor i spillergruppen etter cupfinalefadesen, lar seg ikke betvile.

— Vi har lyst å gi fansen en medalje, ikke minst etter finaleskuffelsen. Sølvet ville betydd veldig mye for oss. Men det er ikke lett å slå Lillestrøm, det er ingen enkle kamper i eliteserien. Det at de har nye trenere, kan muligens slå positivt ut for dem.

Enkel seier i vår

I vårmøtet mot LSK, så langt tilbake som i annen serierunde, kom han inn for Carl-Erik Torp et drøyt kvarter før slutt. Da hadde Brann alt vingeklippet kanarifulgene, og ledet 4-1, som også ble sluttresultatet.

— Vi hadde veldig flyt i den perioden, vi kom rett fra seier mot Rosenborg og med selvtilliten på topp. Vi får se om vi klarer å finne tilbake til de taktene.

Etter vårkampen sa Rune Skarsfjord at man kanskje hadde sett Branns maksimalnivå, alt etter de to første rundene.

- Sett i ettertid; stemte det, Skarsfjord?

— Tja, det spørs. Vi har levert omganger på samme nivå også senere, men i deler av kampene mot Lillestrøm og Rosenborg i åpningen var vi fantastiske.

Så får vi se om Stadion-publikumet får se Brann som i cupfinalen, eller som på Åråsen i april søndag.