Kl. 18.00: Rosenborg — Lillestrøm

Den svenske backveteranen fikk 45 minutter for andrelagetmot Nybergsund 9. mai.

Da scoret han og fikk rosende omtale av RBK 2-trener Roger Naustan.

Og når Rosenborg-spillerne entrer Lerkendal-matten i forkant av 16.mai-festen mot Lillestrøm mandag kveld er det med Dorsin tilbake i kampklær.

Det er første gang i eliteserien denne sesongen, etter at han pådro seg en skade på et leddbånd i kneet i slutten av februar.

— Jeg er ikke klar for å spille nitti minutter, men om det virkelig skjer noe kan jeg komme inn og gjøre mitt beste, sier Dorsin til adressa.no.

Smerten kan sitte i

I løpet av den seneste uken har han fått en reaksjon etter en smell på trening, men alt kjentes ok på søndagens trening på Lerkendal.

Dorsin er likevel obs på at han kommer til å oppleve at kneet gjør vondt også fremover.

— De sier at smerten man får i visse situasjoner bruker å sitte i et halvt år før det forsvinner, og i blant vil den bli værende også. Man vet om det og må være beredt på det. Til slutt blir det bare en naturlig del, og det gjelder bare å komme dit. Der er jeg ikke ennå, sier venstrebacken.

Gjør endringer

Med Tore Reginiussen ute med en liten strekk på baksiden av låret må Kåre Ingebrigtsen gjøre noen rokkeringer i forsvarsleddet mandag.

RBK-treneren har skrytt voldsomt av Johan Lædre Bjørdals innsats i cupkampene hittil, men det er likevel sannsynlig at midtstopperen må finne seg i å benkes igjen mot Lillestrøm.

I stedet kommer trolig Jørgen Skjelvik inn i midtforsvaret, mens Alex Gersbach kan få sjansen på venstrebacken.

Ingebrigtsen er naturlig nok glad for å kunne ta Dorsin inn i kamptropp igjen.

— Det er greit å få alle frisk og rask. Nå er det Pål (André Helland) igjen, og han er veldig nære han også. Vi er en frisk gjeng, sier han.