Real Madrid Castilla — La Roda 6-1 (2-1)

Like før pause i kampen mot La Roda på Alfredo di Stéfano Stadium i Madrid, kom Real Madrids norske 17-åring til en kjempesjanse.

Marcos Llorente vant ballen på midtbanen og satte fart fremover i banen. Martin Ødegaard kom på et fint løp og ble spilt gjennom av den spanske 21-åringen.

Alene med keeper gjorde Ødegaard alt riktig. Han skjøt ballen til side for La Rodas målvakt og noterte seg for 2-1-scoringen, omtrent fra straffemerket.

– Llorente skal ha mye av æren for scoringen, og alene med keeper gjør Ødegaard ingen feil, sa Real Madrid TVs ekspertkommentator.

Castilla vant sin avdeling i Segunda B

Det er Martin Ødegaards aller første scoring denne sesongen. Nordmannen hadde før søndagens oppgjør spilt 33 kamper – totalt 2412 minutter – for Real Madrids reservelag.

45 minutter ut i kampen mot La Roda kom den etterlengtede scoringen. Ødegaard ble gratulert av lagkameratene og han så både lettet og glad ut.

Ødegaard var i det lekne humøret og kunne fort notert seg for flere målpoeng. Etter 77 minutter ble drammenseren byttet ut på stillingen 4-1. Real Madrid-reservene leverte en forrykende andreomgang og vant til slutt 6-1, etter scoringer av Borja Moyoral (2), Fran og Cedres.

Samtidig spilte Barakaldo, som toppet tabellen før siste serierunde, uavgjort - og dermed går Castilla seirende ut av Segunda B.