Ifølge Ekstra Bladet opplyste manager Ståle Solbakken at det kan dreie seg om et brudd i ryggen.

Landslagsbacken ble taklet stygt av Brøndbys Ronnie Schwartz. Høgli fikk behandling, men maktet ikke å fortsette å spille. Etter åtte minutter ble han byttet ut av Solbakken.

— Det er vondt å gå og sitte. Jeg vet mer i morgen, skal til grundig med blant annet røntgen da. Går nok helt sikkert fint, skrev Høgli til iTromsø på SMS i kveld.

Solbakken var forbannet på dommeren etter 0-1-tapet og mente Schwartz' takling burde gitt rødt kort.

– Han kommer i 200 kilometer i timen og sparker Høgli ned når ballen allerede er borte. Hva er det da som er rødt kort, sa Solbakken ifølge Ekstra Bladet.

Ikke redd for karantene

Dommeren hadde først det røde kortet fremme, men nøyde seg med å gi det gule.

Det fikk Solbakken til å se rødt. Treneren var likegyldig til om hans kritikk av dommeren kunne føre til karantene.

– Hvis man får karantene for det, bor vi ikke i et fritt land.

– Høgli hadde ingen mulighet til å beskytte seg og han ble kanskje alvorlig skadd, sa den norske treneren.

Solbakken har ikke besvart NTBs henvendelser søndag.

Taklingen satte standarden i byderbyet med over 22.000 tilskuere, men det ble kun delt ut to gule kort.

Skuffet

Kampens eneste mål kom etter 78 minutter da Brøndby-forsvarer Martin Albrechtsen headet inn 1-0. – Vi hadde for få gjennombrudd, og vi var for trege i ballbehandlingen og ventet på åpningen. I andre omgang ble vi mer desperate og begynte å gjøre feil, oppsummerte Solbakken.

Brøndbys trener Thomas Frank har vært presset etter den svake sesongstarten. Før seieren mot FCK hadde klubben kun to seirer på ni kamper.

Tidligere Odd-spiller Elbasan Rashani ble byttet ut etter 62 minutter for Brøndby.