Før kampen mellom Barcelona og Celta Vigo snakket alle om Luis Suárez og at dette var hjemmedebuten hans på Camp Nou.

Men verken Suárez, Lionel Messi eller Neymar klarte å score før pause. Det sto 0-0 da lagene gikk i garderoben ved halv tid.

Barcelona var på jakt etter revansj for forrige helgs El Clásico-nederlag for Real Madrid, men ti minutter ut i 2. omgang var det Celta Vigo som sensasjonelt tok ledelsen ved Joaquin Larrivey.

Erkerival Real Madrid slo Granada 4-0 tidligere lørdag, og toppet dermed La Liga.

20 minutter før slutt kunne og burde Suárez ha utliknet for vertene da han fikk stå mutters alene i feltet og heade. Men avslutningen var tam og gikk rett på keeper.

Barcelona trykket på, men etter 77 minutter var det kun flaks at det ikke sto 0-2 etter en vidunderlig dobbeltsjanse for Celta Vigo.

Minutter senere hadde Messi et frisparkforsøk i tverrligger. Dette var fjerde gang i kampen der vertene hadde hatt forsøk i en av stengene.

Barcelona forble målløse og gikk dermed på sitt andre strake tap etter å ha startet sesongen med sju seirer og en uavgjort.

• PS : Sist Celta Vigo vant borte mot Barcelona var i 1941, ifølge C More.