Selv om Arsenal hevder de ennå ikke har mottatt noe offisielt bud på Fàbregas i sommer, virker det som om «The Gunners» nå forbereder seg på at 24-åringen skifter beite.

Ledelsen på Emirates Stadium avviste et tilbud fra Barcelona på 235 millioner kroner for midtbanemaestroen for en tid tilbake, og har ikke mottatt henvendelser siden.

Selv om det er ventet at katalanerne vil trappe opp jakten på Fàbregas er Wengers førsteprioritet å knytte 23-årige Nasri til en ny avtale med klubben. Franskmannen har kun ett år igjen av sin kontrakt. Fàbregas' avtale varer helt til 2015.

Vurderer endringer

Manager Wenger driver i disse dager med forberedelsene til en ny sesong, som blir svært viktig for Arsenal, og ikke minst for Wenger selv. Dersom nordlondonerne går igjennom en ny sesong uten å vinne titler vil klubben ha fullført sju hele sesonger uten å vinne noe.

Wenger er klar over at Fàbregas ikke passer spesielt godt inn i en tradisjonell 4-4-2-formasjon og manageren skal nå vurdere om han må gjøre endringer i lagstrukturen og spillerstallen. Fàbregas skal også være mer en klar for å returnere til klubben han forlot som 16-åring i 2003, men har ikke levert inn en offisiell overgangssøknad.

Arsenals franske manager har uansett innsett at forsterkninger må inn til klubben. Evertons Phil Jagielka skal nå være Wengers førstevalg til å styrke den bakre fireren, og ikke verken Gary Cahill i Bolton eller Blackburns Christopher Samba som er nevnt tidligere i sommer. (©NTB)