FØLG DIREKTE FRA LØDAG 13.45: Tottenham-Liverpool

— La oss spille fotball. Så får vi se hva folk tenker om meg, sier Liverpools tyske manager, som lørdag debuterer borte mot Tottenham.

Karismatiske Jürgen Klopp har vært i jobben i en drøy uke. Men han er allerede omtalt som Merseysides frelser. Og han har knapt fått gå en meter i fred.

48-åringen har stilt opp på så mange "selfier", at han til slutt måtte si nei til supportere som ønsker å ta bilder sammen med Liverpool-manageren.

— I går kveld var jeg ute på middag med Zeljko og Pete (assistent-trenerne) sammen med våre koner. Det var to personer som ville ta bilder sammen med meg. Men jeg var tvunget til å si nei ettersom alle bildene havner på Twitter. Jeg forstår det ikke, det er verre enn i Tyskland. Jeg møtte også på en mann som var ute på tur med sin kone og hund. De var rundt 50 år gamle og ba om bilde. Jeg sa "selvfølgelig" og neste dag var bildet i en avis. Og så sier folk at "du var der og der". Det ser jo ut som jeg henger på barer og restauranter hver eneste dag, sier Klopp ifølge Daily Mail.

Liverpool-supporterleder: «Jeg satt som bergtatt av Klopp. Det var utrolig fascinerende»

Følges av fotografene

Interessen er enorm. Klopp følges tett av paparazziene og alt han gjør får omtale. Blant annet at han kjørte seg vill på parkeringsplassen ved treningsanlegget Melwood sist mandag.

Robert Lewandowski roser Jürgen Klopp. Her snakker de sammen under en Bundesliga-kamp i 2014. Foto: AP

— Denne uken har jeg gjort en del tiltak for mitt privatliv, men paparazzi-fotografene vet selvfølgelig hvor jeg er på vei før jeg selv vet det. Jeg liker ikke å fotfølges, hvem gjør vel det? Det er en pussig jobb å vente i tre timer på at jeg skal gå ut, ta et bilde, og så reise hjem.Lørdag venter Tottenham på White Hart Lane i Premier League-debuten for den nye Liverpool-manageren. Og en kan bare tenke seg til hvordan hysteriet rundt Klopp blir med seier på første forsøk.

"Klopp passer perfekt"

— Jeg vil se et modig Liverpool. Det skal synes at spillerne trives i klubben. Men det her kommer til å ta tid. Etter kampen mot Tottenham er vi litt klokere, sier Klopp til Sky Sports.

48-åringen har fått unison jubel etter overgangen til engelsk fotball. Det er enorm tro på at den entusiastiske tyskeren er mannen som kan løfte Liverpool, som ikke har vunnet ligaen på 25 år, tilbake i toppen.

— Klopp passer perfekt i Premier League. I Liverpool kan han gjøre en forskjell med sine positive tanker, han vil få spillerne med seg. Klopp har virkelig en idé om hva han vil gjøre. Liverpool er en optimal klubb for ham, sier Robert Lewandowski som spilte fire sesonger under Klopp i Borussia Dortmund.

To skadesmeller

Jürgen Klopp har ikke ledet Liverpool i en eneste kamp. Men likevel gått på to smeller denne uken.

Først ble det kjent at venstrebacken Joe Gomez var ute med korsbåndskade og mister resten av sesongen. Og litt senere kom nyheten om at også spissen Danny Ings var ute med korsbåndskade og også mister resten av sesongen.

Hekta på Premier League? Da anbefaler vi disse sakene: