Adrian Mutu (35) var i sin tid en meget lovende spiss. Men rumenerens karriere har vært preget av utenomsportslig bråk.

Den seneste Mutu-historien forteller italienske Gazzetta dello Sport tirsdag.

Mutu har signert en kontrakt på tre måneder med den indiske klubben FC Pune City, som spiller i den nyoppstartede serien Indian Super League.

Nå har imidlertid Mutus ankomst til landet blitt forsinket. Da Mutu møtte opp på den indiske ambassaden i Bucuresti, skal han nemlig ha vært full.

Den tidligere Chelsea-stjernen skal ha truet personalet da de drøyet med å gi han visumet.

Mutu ble bedt om å møte opp på ambassaden en annen dag, når han ikke er i beruset tilstand.

Dømt til å betale 173 mill.

Mutu hadde herjet for Parma da han ankom Chelsea i 2003. Året etter fikk han imidlertid sparken av London-klubben etter å ha testet positivt for kokainbruk.

Kokainbruken var et brudd på Mutus kontrakt med Chelsea. Mutu ble dømt til å betale svimlende 21 millioner euro (rundt 173 millioner kroner) i erstatning til Chelsea.

Mutus tidligere klubber ble på et tidspunkt dømt til å hjelpe Mutu med å betale, men på det nåværende tidspunktet er det firtsatt uklart hvor mye av beløpet rumeren har betalt til Chelsea.

Etter at Mutu fikk sparken i Chelsea, retunerte han til Italia, der han scoret jevnt og trutt for Juventus, Fiorentina og Cesena. Senere gikk turen videre til franske Ajaccio og rumenske Petrolul Poiesti, før Mutu altså signerte for indiske FC Pune CIty.

Mutu er ikke den eneste profilerte spilleren som skal spille i Pune City. Det skal nemlig også David Trezeguet, som avgjorde EM-finalen i 2000 for Frankrike.