Lyon hadde en sterk sesong i fjor da de ble nummer to og lenge kjempet om seriegullet. Etter tre runder i den franske serien er de allerede på etterskudd i forhold til Paris Saint-Germain.

Etter 0-0 hjemme mot Lorient i den første kampen og 1-0-seier mot Guingamp den andre, ligger klubben fem poeng bak serielederen etter lørdagens tap.

Pedro Henrique ga gjestene en drømmestart med scoring etter åtte minutter, men Nabil Fekir utlignet fire minutter senere. Da det var spilt 56 minutter sto Mehdi Zeffane for den avgjørende scoringen som felte Lyon på eget gress.

Tre lag på sju poeng

Bak PSG med ni poeng, følger det tre overraskende lag med sju poeng. Bastia, Angers og Nantes har alle hatt en god sesongstart. Trioen vant sine kamper lørdag.

Bastia knuste Guingamp 3-0. De ledet 2-0 til pause etter to scoringer av Julien Palmieri. Lassana Coulibaly fastsatte resultatet til 3-0 på overtid.

Angers spilte solid da de vant 2-0 borte mot Ajaccio. Cheikh Ndoye scoret kampens to mål etter henholdsvis 2 og 20 minutter.

Ermir Lenjanis scoring etter 77 minutter sørget for at Nantes vant 1-0 hjemme mot Reims.

Caen tapte

Caen hadde muligheten sammen med PSG til å være de eneste lagene med tre seirer. Borte mot Nice måtte de se seg slått.

Kontroversielle Hatem Ben Arfa ga Nice 1-0 etter 66 minutter, men Andy Delort utlignet bare minuttet etter. 13 minutter før slutt ble Alassane Plea matchvinner for Nice.

Monaco har ambisjoner om å kjempe i toppen, men klarte ikke å slå Toulouse på bortebane. Vertenes Tongo Doumbia scoret etter 22 minutter, mens Thomas Lemar satte inn 1-1 etter 65 minutter. (©NTB)