Dyer måtte byttes ut like før pause. I hvilen sendte Swansea ut en melding om at 26-åringen var på vei til sykehus med mistenkt ankelbrudd, men søndag kveld melder Swansea at skaden antakeligvis er langt mindre alvorlig.

– Røntgenundersøkelsen viser ingen brudd i Dyers ankel, men han må gjennom flere undersøkelser mandag for å være sikker, melder klubben på Twitter.

Kampen endte 1-1. Dyer ordnet 1-0 for Swansea etter 12 minutter etter en tabbe av Norwich-kaptein Sébastien Bassong.

Gary Hooper utlignet like før pause med sitt fjerde mål i løpet av de seks siste kampene. Norwich jaget seieren, men kom ikke nærmere enn Michael Turners heading i tverrliggeren.

I tillegg viste Swansea-keeper Michel Vorm klasse da han stoppet målscorer Hooper fra å bli matchvinner.

Alexander Tettey er langtidsskadd og ikke aktuell for Norwich-spill for tiden.