Steaua Bucuresti er en stor klubb, og vant Europas gjeveste klubbturnering i 1986. Dermed fører et 0-3-tap for Rosenborg til alt annet en god stemning i den rumenske hovedstaden.

Rapporter fra Romaina like etter kampslutt tyder på at det nå hersker det komplette kaos.

Supporterne samlet seg utenfor stadion og rettet høylytte oppfordringer om endring mot klubbpresident Gigi Becali.

HELDIGE OG GODE: Rosenborg sikret seg et ypperlig utgangspunkt foran returkampen etter en solid seier i Romania. Foto: Morten Antonsen

Og Becali har i det minste handlet. Ifølge journalisten Emanuel Rosu, som blant annet har skrevet for britiske The Guardian og BBC, avskjediget klubbpresidenten Steaua-spilleren Gregory Tadé rett etter kampen.Den knallharde beskjeden ryster Fotball-Romania — spesielt tatt i betraktning at Tadé var ligaens toppscorer forrige sesong. Ikke nok med det - han hadde kun tilbragt uker i klubben etter overgangen fra CFR Cluj i sommer.

Tadé spilte hele kampen mot Rosenborg.

— Jeg bryr meg ikke

Journalisten Rosu skriver videre påsin Twitter-konto at også Aymen Tahar, en annen spiller, er ferdig i klubben.

Flere rumenske nyhetsmedier skriver også om Becalis oppsiktsvekkende tirade etter kampen.

Klubbpresident Becali skal også ha varslet at lønningene vil bli kuttet med 50%. Dermed stormer det rundt den rumenske storklubben, som fortsatt må reise til Lerkendal neste uke og prøve å slå tilbake.

— La meg være i fred fra alt dette snakket om avansement. Jeg bryr meg ikke, skal han ha sagt til den fremmøtte pressen.

— Jeg har ikke pengene! Jeg vil ikke ødelegge familien min for Steauas skyld, legger han til.

Becali er kjent for å være svært uberegnelig. I tillegg til rollen som Steaua-president, har han gjort seg kjent som en viktig skikkelse i det politiske partiet «Partidul Noua Generație» (kan oversettes til «den nye generasjonens parti»).

Becali har også skapt storm med kontroversielle uttalelser om homofile, jøder og utlendinger.

I 2013 ble han dømt til tre års fengsel i rumensk høyesterett - for å ha gjennomført ulovlige transaksjoner av landområder.

Nå gjenstår det å se om Becali vil holde ord - og faktisk gjennomføre de sensasjonelle endringene i Steaua Bucuresti. Klubben har ennå ikke kommet med en offisiell uttalelse for å oppklare kaoset som utspilte seg like etter kampslutt.