Dagens restitusjonstrening skulle egentlig startet kl. 11.00, men spillerne og trenerne ble sittende i et oppvaskmøte i over en time i garderoben. Der fikk de som ville lufte sin frustrasjon over den skuffende sesongstarten.

Trener Jan Jönsson er godt fornøyd med utfallet av møtet.

– Jeg synes det kom fram mye bra der. Det er viktig å sette seg ned og prate godt sammen i en slik situasjon, ikke prate over, rundt eller bak hverandre. Det var nok nytt for en del å snakke og tenke høyt, men jeg tror det er viktig og lærerikt, sier han.

Jönsson mener det er viktig å snakke om spillernes kroppsspråk.

– Hvis man har et dårlig kroppsspråk, kan det sende ut helt feil signaler til hverandre og til de som sitter på tribunen.

– Noe av det letteste vi kan gjøre noe med, er kroppsspråk, tæl og arbeidsvilje. Jeg regner med alle ble gjort klar over nå at det må ligge til grunn uansett om du heter Ronaldo eller Tollås. Du må ha 100 prosent innsats i hver kamp, vinner dueller og krige, så kan du heller ta med finspillet når vi er i form. Akkurat nå er vi helt åpenlyst ikke i form, sier AaFK-kaptein Jonatan Tollås.

Etter seks serierunder ligger AaFK sist på tabellen med kun tre poeng. Laget står uten seier og har kun scoret fire mål. I morgen venter en tøff bortekamp mot Haugesund.

SPORTSDØGNET