ER DU ENIG ELLER UENIG MED VURDERINGEN? SI DIN MENING I DEBATTFELTET.

En av de mest interessante og tetteste utgavene av Premier League er i sluttfasen. Fortsatt kan tre lag, alle med stor grad av realisme, snakke om å løfte pokalen.

Noen spillere har bidratt massivt til det. Andre har bidratt til å løfte sine respektive klubber ett eller flere hakk oppover på tabellen. Her er de jeg mener har vært aller best denne sesongen, satt sammen til et lag i 4-2-3-1. ## Keeper: David Marshall, Cardiff

To ting er sikkert. Uten skotten i mål hadde Cardiff for lengst vært matematisk klare for nedrykk. Og: Han blir ikke lenge i klubben, nesten uansett. Til det er rekkevidden, refleksene, reaksjonsevnen og feltarbeidet alt for fristende for mange storklubber å hente, selv om det koster.

Høyre back: Seamus Coleman, Everton

Iren , som løper uoppslitelig fra dødlinje til dødlinje i hver kamp, har blitt en selvsagt favoritt hos publikum på Goodison. Han har også blitt et mareritt for de fleste kantspillere hos motstander med sin evne til å nekte rom og tid, og til å gi dem bekymringer når han deltar i angrepsspillet.

Midtstopper: Vincent Kompany, Manchester City

Kapteinen var enda bedre i fjor, delvis på grunn av skadeproblemer denne sesongen. Men han er fortsatt en av verdens ledende midtstoppere, og en du som spiss definitivt ikke vil møte. Har et glovarmt hjerte for selve spillet, og stråler energi og autoritet som leder på banen.

Midtstopper: John Terry, Chelsea

Det er flere grunner til at Chelsea har desidert færrest baklengsmål så langt. En av de viktigste grunnene heter fortsatt John Terry. Selv om han kanskje ikke flytter bena like raskt som i glansdagene fungerer fotballhjernen minst like godt som noen gang før i karrieren.

Venstre back: Cesar Azpilicueta, Chelsea

De eneste som savner Ashley Cole som venstre back hos Chelsea må være foreldrene hans. Spanjolen som har overtatt plassen har briljert med offensive ferdigheter, men har samtidig vært stødigheten selv i forsvarsspillet. En "moderne" back , med egenskaper som gjør han til toveisspiller.

Defensiv midtbane: Steven Gerrard, Liverpool

Alle spillere ønsker selvsagt å vinne titler. Likevel er det ytterst sjelden en ser noen som med absolutt hele seg viser så inderlig at han ønsker det som det Liverpools kaptein gjør. Har briljert etter at han ble flyttet dypere i banen, og spiller sin beste fotball på lenge så og si i hver eneste kamp.

Defensiv midtbane: Yaya Touré, Manchester City

Har en fryktinngytende fysikk, og rister av seg selv robuste motstandere med enkelhet. Kan stå stille fra nesten 30 meter og fortsatt score mål. Samtidig har han en nærteknikk og ballbehandling få ville tiltenkt en mann med hans anatomi. Er "navet" hos de lyseblå.

Offensiv midtbane: Eden Hazard, Chelsea

Når angrepsspillet til Chelsea låser seg kan det være en strålende ide å se etter 23 åringen. Han er den som kan passere en eller flere motstandere slik at andre får større rom. Han ser løsninger på små flater, og han kan score fra mange ulike vinkler og distanser.

Høyre kant: Wayne Rooney, Manchester United

I en svært skuffende sesong for klubben har Rooney likevel vist hva han står for. I flere kamper er det hans enorme energi og aksjonsradius som nærmest på egen hånd har gitt United scoringer og poeng. Hver fiber i kroppen lyser vinnervilje gjennom 90 minutter. Hadde fortjent bedre folk rundt seg.

Spiss: Luis Suarez, Liverpool

Hadde alt å bevise da sesongen startet. Har bevist alt da den nesten er over. En ting er et vanvittig scoringssnitt. Nesten like imponerende er å se han som lagspiller og tilrettelegger i det oppbyggende spillet. Er totalt uforutsigbar med sitt sylskarpe tekniske register.

Venstre kant: Daniel Sturrigde, Liverpool

Mye av de det samme som er sagt om Suarez kunne vært sagt om 24 åringen. Noen ganger stemmer alt i en spillers karriere. Det har det gjort for Sturrigde i rød drakt og i filosofien til Rodgers. Er en kombinasjon av tilrettelegger og avslutter, med tempo, timing og teft.

Når jeg tar ut et lag blant så mange strålende spillere blir det alltid mange diskusjoner med meg selv. Blant annet var et par av Southamptons spennende spillere nær en plass. Tar du diskusjonen med meg, og setter opp ditt lag?