Onsdag spilte waliseren 25 minutter som innbytter da Real slo Juventus 2-1 i Champions League. Etter kampen antydet trener Carlo Ancelotti at stjernevingen starter lørdagens storkamp mot Barcelona.

Bale har slitt med lårstrekk og angivelig ryggtrøbbel siden rekordovergangen fra Tottenham for knappe to måneder siden. Nå er han helt frisk, ifølge Ancelotti.

– Han kom inn da kampen hadde mistet intensiteten. Det hjalp ham ikke til å spille bedre, men det var viktig for ham å få litt tid på banen. Nå tror jeg han er klar til å starte en kamp, sa italieneren på pressekonferansen.

Cristiano Ronaldo gikk tidligere i uken ut og forsvarte lagkameraten. Han ber folk om å gi Bale tid og understreker at waliseren er en fantastisk fotballspiller.

Målgarantist

Med en Cristiano Ronaldo i storform går det uansett på skinner for Real Madrid om dagen. Laget har vunnet fire strake kamper, mye takket være portugiseren. Han scoret begge målene mot Juventus og har smått utrolige sju mål på tre kamper i Champions League.

Det gjør trolig at Real Madrid har med seg mest selvtillit inn i El Clásico-oppgjøret på Camp Nou. Laget skal forsøke å utligne avstanden på tre poeng til Barca.

Serielederen gikk på sitt første poengtap med 0-0 mot Osasuna sist helg. Tirsdag fikk de trøbbel borte mot Milan, men berget 1-1 i Champions League.

Neymars første

Det brasilianske stjerneskuddet Neymar gleder seg til sitt første Real-møte. Han tror ting vil endre seg for Barcelona i lørdagens kamp.

– Vi har ikke vært briljante i det siste. Det kan jeg innrømme, men det blir annerledes på lørdag.

– Det er kampen alle spillere vil ta del i, sier Neymar ifølge nyhetsbyrået DPA.

Real har ikke tapt på Barcelonas stadion i serien siden 2010. Deres eneste skadeforfall er midtbanemannen Xabi Alonso. Iker Casillas, keeperen som er spansk landslagskaptein blir som vanlig plassert på benken i ligaen.

– Vi er fullstendig klar over at en seier vil sende oss til topps. Vi må dra dit med mål om å vinne, sa han etter å ha voktet målet mot Juventus.

SE MÅLENE FRA KAMPEN I VINDUET OVER!

(©NTB)