Strømmen — Bryne 2-0

Kampen startet med at hjemmelaget hadde to gode muligheter før det var spilt fem minutter av oppgjøret. Spesielt den andre sjansen, hvor Anders Kristiansen bommet på sin inngripen helt ute med 16-meteren, var farlig, men heldigvis for Bryne så ble det reddet på streken.

Det var ingen tvil om at det hjemmelaget som var mest på hugget det første kvarteret, og Bryne hadde mer enn nok med å forsvare seg mot iltre Strømmen-spillere. Framover på banen klarte ikke gjestene å skape noe som helst innledningsvis.

- Spillerne var ikke påskrudd i det hele tatt da kampen tok til, og jeg tar selv litt av ansvaret for at laget ikke var helt klargjort til oppgjøret, sier Bryne-trener Gaute Larsen.

Nære på for hjemmelaget

Halvveis i omgangen var nok en gang hjemmelaget nære på å score, men avslutningen til Marius Amundsen traff nettveggen på utsiden. Bryne er så langt heldige som ikke ligger under i denne første kampen i høstsesongen.

Omgangen ebbet ut uten at noen av lagene klarte å score mål. Helt klart nærmest scoring har hjemmelaget vært, men dyktigheten har ikke vært god nok i de avgjørende øyeblikkene. For Brynes del var det langt i fra noen god omgang, og laget skapte ikke en eneste stor målsjanse i løpet av de første 45 minuttene.

- Vi kan ikke vinne fotballkamper når vi taper hver eneste duell, ikke vinner andreballer og har et utall med tekniske feil, understreker han.

Tidlig ledelse

Den andre omgangen var bare et par minutter gammel da Strømmen tok ledelsen. Kristoffer Tokstad fikk komme lett fri på høyresiden og hans perfekte innlegg besørget Stian Rasch enkelt inn i nettmaskene. En solid kalddusj for Bryne-spillerne.

Snaut midtveis i omgangen fikk hjemmelaget sin andre scoring i kampen. Etter et hjørnespark klarte Francois Yabre å heade ballen inn i nettmaskene. Samtidig med scoringen satte Bryne inn to nye spillere, Eirik Jakobsen og Håvard Urstad, i et forsøk på å snu oppgjøret. Så langt har det nemlig ikke vært mye gjestene har hatt å by på i denne kampen.

- Det var ikke ufortjent at de både tok ledelsen og vant denne kampen. Dette må nok kunne defineres som årsverste for vårt vedkommende, mener Larsen.

Skapte lite framover

Selv med tidlige bytter klarte ikke Bryne å skape noe som helst av farligheter og fikk en dårlig start på høstsesongen. Det var slett ikke ufortjent at laget gikk av banen uten poeng i denne kampen.

Og skal laget fortsatt henge med i tetkampen må den utsatte kampen hjemme mot Elverum førstkommende onsdag vinnes. Med seier der vil laget være oppe på en fjerdeplass på tabellen, nå er Bryne nede på en sjuendeplass.

- Jeg kan i alle fall love at alle i laget er meget revansjesugne til kampen mot Elverum. For øvrig var tapet mot Strømmen vårt første bortetap så langt i sesongen, i så måte bør det ikke være noen krise, sier Bryne-treneren.