Ene dagen er det Ronaldinhos relativt utsvevende natteliv, andre dagen er det hans mer eller mindre mystiske skade og tredje dagen handler det om overgangsrykter.

Møte med Milan

Det siste ryktet skjøt virkelig fart etter at både den italienske sportsavisen La Gazzetta dello Sport og avisen Sport i Barcelona begge meldte om at Ronaldinhos bror spiste middag sammen med AC Milans direktører onsdag kveld.

Ronaldinhos bror Roberto Assis er i tillegg den gudbenådede fotballspillerens personlige rådgiver og manager. Onsdag kveld var han i møte med Milans nest mektigste mann, visepresidenten Adriano Galliani .

Milans mektigste mann, eier og president, Silvio Berlusconi sa 14. februar at klubben ikke har Ronaldinho på handlelista. Onsdagens middag, som er fotografisk dokumenter, kan tyde på noe annet.

Kjølig forhold

Ronaldinhos forhold til manager Frank Rijkaard og klubbens ledelse har ikke vært det beste denne vinteren. Ikke har spilleren, som ble genierklært flere sesonger på rad, levert noe særlig på banen heller.

Spanias største avis, sportsavisen Marca, melder torsdag at Barcelona ønsker å slutte fred med Ronaldinho. Klubben skal ha satt seg i kontakt med broder Roberto Assis med forslag om at de kommer sammen for ”å røyke fredspipe”.

Klubben ønsker blant annet å snakke om skaden som har holdt Ronaldinho borte fra fotballen den siste tiden.

Uansett på onsdag, dagen etter at Barcelona-seieren mot Schalke, trente en smilende Ronaldinho sammen med sine lagkamerater som om idyllen skulle råde.