Det var ikke bare dobbeltriumfen som ble feiret på RBK-brakka mandag.

For klubbens daglige leder, Tove Moe Dyrhaug, fyller 50 år, og nå lovprises hun av både styrelederen og klubbens sportslige apparat.

— Hun er flink, arbeidsom, kunnskapsrik og har en veldig bra motor og er veldig glad i å konkurrere. Nei, her kunne jeg fortsatt lenge, sier styreleder Ivar Koteng når adressa.no ber ham om å beskrive Rosenborgs daglige leder.

Har snudd økonomien

Moe Dyrhaug overtok tømmene etter at Hroar Stjernen fikk sparken sommeren 2013. Da hadde Koteng vært svært tydelig på at han ønsket nettopp henne i rollen. I ettertid har hun vært svært sentral i å få snudd den negative trenden i Rosenborg-økonomien, og i 2015 kommer klubben til å levere et solid plussresultat i regnskapet.

— Vi ønsker å beholde henne så lenge som mulig, og det tror jeg vi greier også. Hun liker seg godt, tror jeg, og fortsetter vi som dette er det stas å være her, sier Koteng.

— Jaja, vi får se. Vi får ta ett år av gangen, svarer Moe Dyrhaug.

- Fantastisk å jobbe for

Med henne som sjef har trener Kåre Ingebrigtsen fått muligheten til å bygge et lag som søndag sikret cupmesterskapet etter 2-0-seieren over Sarpsborg. Tidligere i høst var seriegullet et faktum.

— Tove er fantastisk. Hun har vært i klubben lenge og gjort en kjempejobb. Hun har vært sjef for ryddingen i klubben, med opprenskning og justering av budsjett. All ære til henne for at vi står her i dag med serie- og cupgull og en klubb som går med overskudd, sier Ingebrigtsen.

Og får støtte av sportssjef Stig Inge Bjørnebye.

— Tove er fantastisk å jobbe for, fordi hun har en god balanse mellom å passe på at det er trøkk og fremdrift, samtidig som det er med godt humør og energi. Det er aldri en kjedelig dag på jobben. Det har vært en ekstrem opprydningsaksjon hun har gjort i disse årene, og jeg er imponert. Hun har etter hvert lang erfaring, og skjønner klubben og driver den etter verdiene, sier han.

Følte seg som 100 år

Selv setter jubilanten stor pris på lovordene.

— Det er kjempeartig. Det er ikke bare jeg, vi er mange her som legger ned mye arbeid, og i år har vært en fantastisk sesong for klubben – både på og utenfor banen, sier hun.

Men selv om det var mye å feire på Brakka mandag var det ikke bare enkelt å stå opp.

— Det kjentes ut som jeg var 100 i stedet for 50 da jeg våknet i morges, men det er veldig fint å feire på denne måten, sier hun.