Molde (Rbnett): Mattias Moström er enig med Molde Fotballklubb om å forlenge avtalen i ytterligere to sesonger.

Det betyr at svensken har vært i MFK i ti år når den nye kontrakten utløper etter sesongen 2016. Den 31 år gamle kantspilleren kom til Molde fra AIK da Kjell Jonevret overtok treneransvaret etter nedrykket til 1. divisjon.

— Klubben og jeg har blitt enige om to nye år. Det føles veldig bra. Begge parter er fornøyde, sier Moström til Moldes hjemmeside.

— Min første prioritet er som det også har vært tidligere - Molde. Klubben er i stor utvikling og har tatt store steg de siste årene. Klubben kjemper om titler, og vil vinne, og det vil jeg også! Det kjennes bra å være en del av det som skjer i klubben for tida. I tillegg kjenner jeg byenog klubben godt, så avgjørelsen var ikke vanskelig, fortsetter svensken, som sier han trives i Molde:

— Kjempegodt! Jeg er jo fra Stockholm, en stor by med mye aktivitet og mye støy. Molde er en liten og vakker by, der det er lett å koble av og trives.

— Vi skal vinne så mye som mulig. Ta de store trofeene, avslutter han.

— Vi er glade for å ha Mattias i to år til. Han har vært her lenge, og er en stabil og god spiller. Han er en flott ambassadør for laget. Vi er veldig fornøyd med å ha han på laget i enda to år, sier trener Tor Ole Skullerud.