SJANSESLØSERIET: Sandviken-profilen Madeleine Giske (27) var svært skuffet etter uavgjortresultatet mot Vålerenga. - Det er snakk om marginer at vi ikke tar poeng i dag, sier hun. SJANSESLØSERIET: Sandviken-profilen Madeleine Giske (27) var svært skuffet etter uavgjortresultatet mot Vålerenga. - Det er snakk om marginer at vi ikke tar poeng i dag, sier hun.

Stang ut for Sandviken

Sandviken sliter med å sette sjansene i bunnen av Toppserien.

— Jeg er veldig skuffet. Det virker som vi ikke kunne scoret i dag uansett hva vi gjorde, sier Madeleine Giske (27), etter 0–0 mot Vålerenga.

De rødhvite hadde god kontroll i finværet på Stemmemyren, og hadde flere muligheter til å kapre de tre poengene de sårt trenger i nedrykkskampen.

Stolpetreff på overtid

På overtid traff både Karoline Bakke og Andrea Thun treverket, men kampen endte målløst til Sandvikens store skuffelse.

— Det er litt typisk for den sesongen vi har hatt. Treneren deres sa de hadde griseflaks som ikke tapte. Vi skaper sjansene, men klarer ikke sett dem, sier Giske.

- Er du bekymret over at dere ikke setter sjansene?

— Nei, jeg er ikke så bekymret. Vi kommer til sjansene, men mangler litt ro i den siste tredjedelen. Det blir viktig å sette dem utover høsten om vi skal vinne kamper, sier den spillende daglige lederen.

- Så den i mål

SIL-trener Øyvind Nordtveit var sikker på at laget skulle sette vinnermålet, da de presset motstanderne fra Oslo på overtid.

— Jeg så i hvert fall den ene i mål, og det er litt utgjort at den ikke går inn. I dag skulle vi nok hatt tre poeng, mener Nordtveit.

Tidligere har treneren blant annet ment at laget har fått dårlig betalt i kampene, men han har likevel tro på større poengfangst utover høsten.

— Jeg vet ikke om det er symptomatisk for den sesongen vi har hatt, men vi viser i hvert fall at vi kan spille jevnt mot alle i Toppserien. Jeg tror det vil bikke vår vei utover høsten, sier Nordtveit, som har trent laget i seks sesonger.

Øyner derby-mulighet

Neste helg venter lokalderby mot Arna-Bjørnar. Normalt et oppgjør mellom topp og bunn, men ettersom laget fra Arna også har slitt i årets sesong, blir kampen trolig mer jevnspilt enn normalt.

— Det er et lokalderby som alltid pleier å være moro. Vi har nok en bedre sjanse enn tidligere, men vi er fortsatt underdog og det er Arna som har presset på seg, mener Giske.

Vis fakta ↓
Fakta: Sandviken–Vålerenga 0–0 (0-0)
Vis fakta ↓
Eliteserien fotball kvinner lørdag, 10. runde: