Hødds grufulle hjemmestatistikk fortsatte mot Bærum søndag, 0–4 var et sjokk for de blå. Allerede i dag er det ny runde i 1. divisjon, der Hødd skal til Strømmen.

Og hovedtrener Sindre Eid er glad for at kampene kommer tett nå. Det er aldri særlig sunt å gå rundt og gruble etter en dårlig kamp.

– Nå har vi slikket våre sår og forhåpentligvis blitt ferdige med Bærum-kampen. Vi har snakket ut, og nå føler vi oss klare for kamp igjen, sier han.

Eid var nesten i sjokktilstand etter forskrekkelige 0–4 mot Bærum, et tap som gjør at Hødd høyst sannsynlig er sjanseløse til å nå play-off om opprykk.

— Rar kamp

– Det var en veldig rar kamp. Vi åpnet bra, hadde initiativet de første 12–13 minutta, men da de scoret maktet vi ikke å slå tilbake. Da ble spillerne veldig preget, alle vonde minner fra hjemmekampene tidligere i år kom veltende tilbake. Men det skjer heller ikke ofte at motstanderen har fire målsjanser og scorer på alle!

Fredrik Aursnes måtte sone på grunn av for mange gule kort sist. Han er tilbake mot Strømmen, noe som vil heve Hødd. Også Joakim Magnussen er høyaktuell til en startplass i kveld.

Lite skader

– Det er vel bare Erik Sandal og Benjamin Mork Kleppe som er definitivt uaktuelle i dag. Og Erik er tilbake ganske så raskt. Det ser bra ut på skadefronten for oss, nå må vi bare få ut i kampene det vi vet vi har inne.

Strømmen har ett poeng mindre enn Hødd, og vil altså passere blåtrøyene med seier i dag. Og strømlingene er gode hjemme. De har fire seire, tre uavgjorte og kun to tap på Strømmen stadion. For øvrig nøyaktig den samme statistikken som det Hødd har på bortebane!

Endringer?

– Har du vurdert å endre formasjon, eller å endre radikalt på lagoppstillingen?

– Tja. Vi vurderer fortløpende spillerne, og de som ikke presterer må regne med at de kan stå i fare for å havne på benken. Når det gjelder formasjon er jeg ikke så opptatt av slikt. Jeg føler det er viktigere å få inn en fast og inndrillet spillestil enn hvilke tall vi spiller etter.

Etter Strømmen i dag kommer HamKam på besøk til Høddvoll søndag. Og DA bør i hvert fall hjemmeseieren komme.

– Håper det, men akkurat nå tenker vi mest Strømmen. Vi har lyst til å vinne der også!

Følg kampen DIREKTE kl 19 og chat med vår medarbeider: