Søndag ble det 0-0 borte mot GAIS foran 10.450 tilskuere, hvorav flertallet var Hammarby-tilhengere som hadde tatt turen fra Stockholm til Göteborg. Det gir fortsatt serieledelse, selv om Sundsvall kan gå forbi med borteseier mot Sirius mandag kveld.

Tre av Hammarbys fire nordmenn var i aksjon søndag. Lars Sætra spilte hele kampen, Lars Fuhre 80 minutter, mens Fredrik Torsteinbø kom inn midt i 2. omgang. Jan Gunnar Solli var ubenyttet reserve.

Hammarby dominerte kampen mot det nedrykkstruede hjemmelaget, men greide ikke å skape mange store sjanser.

Ljungskile silte uavgjort mot Syrianska fredag og er poenget bak Hammarby med en kamp igjen å spille. Det betyr at Hammarby sikrer opprykket med hjemmeseier mot fjerdeplasserte Jönköpings Södra i siste runde.

Sundsvall er også poenget bak Hammarby før sin kamp mandag. De to beste rykker rett opp, mens treeren spiller kvalifisering. (©NTB)