Nettsiden FanChants.co.uk har i sitt arkiv så mye som 26.000 fotballsanger. I en uoffisiell studie har nettsiden prøvd å finne ut hvilke engelske klubber som er mest mislikt, i hvert fall hvis en skal bedømme etter antall sanger med negativt innhold.

Faktisk er det den gamle storklubben Leeds United, på nivå to, som kommer aller verst ut i undersøkelsen.

I 117 supportersanger nevnes Leeds med negativt fortegn. «We all hate Leeds scum» er vanlig å høre på engelske fotballarenaer – denne synges av minst 41 forskjellige klubber, ifølge undersøkelsen.

Så er det kanskje noe i uttrykket at all PR er god PR? Og hvis andre klubbers supportere synger om ditt lag, så er det kanskje et godt tegn?

Uansett er det Liverpool som topper listen over hatsanger blant Premier League-klubbene med 50 sanger, hvorav 12 synges av Manchester United-supportere.

We all hate Leeds scum.

Den mest vanlige anti-Liverpool-sangen er variasjoner av klubbhymnen «You'll Never Walk Alone», av typen «You’ll Never Walk Again» og «You’ll Newer Get A Job».

Tottenham er nummer to i Premier League med 42 hatsanger, mye takket være Arsenal-fansen som har 25 nedsettende sanger om London-naboen.

Av 39 hatsanger mot Manchester City står United-tilhengere bak 32. Sunderland kommer inn på topp fem-listen takket være oppfinnsomme supportere hos lokalrivalen Newcastle.