Manchester United har behov for å styrke midtbanen sin før kommende sesong. Tidligere i uka virket det sikkert at Ander Herrera, som klubben også forsøkte å hente sist sommer, skulle bli den første storfisken manager Louis van Gaal dro i havn.

For onsdag var 24-åringen i Manchester, og det virket som om kun formaliteter gjenstod før overgangen var i boka. Men nå har Athletic Bilbao bestemt seg for å avslå tilbudet som har kommet.

«Athletic ønsker å medele at klubben har avslått et bud fra Manchester United, på 36 millioner euro (300 millioner kroner), for Ander Herrera», skriver klubben i en kort redegjørelse på sitt nettsted.

Det til tross for at Herrera allerede skal ha gjennomført den medisinske testen, og samtidig skal ha kommet til enighet med Manchester United om en fireårskontrakt.

Herrera skal ha en utkjøpsklausul på nettopp 36 millioner euro. Men utkjøpsreglene i Spania er kompliserte, og sent onsdag ble det rapportert at det spanske fotballforbundet skal ha meldt om problemer med dokumentene.