LILLEHAMMER-OILERS 2-1

Selv om vi taper 1-2 mot Lillehammer borte i en kamp hvor vi ikke er påskrudd de første 30 minuttene, er tapet for lengst glemt.

Sjansene til å stjele med seg seieren på en halvhjertet kamp var absolutt der, men Lillehammer forsvarer seg godt og vi er litt for ineffektive på sjansene våre.

Det er alltid bittert når vi taper men det satt ikke så veldig dypt. Det gikk fem minutter i garderoben hvor alle irriterte seg over tapet før praten begynte å gå. Samtaleemnet i dusjen i Kristinshall i Lillehammer gikk på å snakke om hvordan vi opplever kampen og ulike situasjoner. Både offensiv og defensiv ble diskutert hvor det gjelder å finne og utnytte svakheter hos motstanderen.

Ofte gjelder det små detaljer som hvor en spiller bør være for å avlaste press for puckføreren eller små trekk for å finne åpninger i spillet. Lillehammer forsvarer seg godt og gjør det vanskelig for oss å skape trøbbel inne foran deres målvakt. Det som er spennende med sluttspill er at det er som et parti sjakk. Vi har nå tatt et stikk hver og nå gjelder det for oss å slippe tapet og kjenne hvor vi kan lese motstanderen slik at vi kan finne nye åpninger som kan bli avgjørende i en sluttspillsserie på best av sju kamper.