Det avslører en kilde nær Rio Ferdinand overfor BBC Sport .

Manchester United-stopperen har hatt styringen over England-skuten etter at Chelseas John Terry ble fratatt kapteinsbindet i fjor.

Ifølge kilden skal England-sjef Fabio Capello ha blitt overtalt av enkelte London-baserte medier tett knyttet til Terry om å revurdere kaptein-avgjørelsen.

Uansett hva som har skjedd; det er et faktum at John Terry på ny blir vurdert for den viktige rollen. Capello skal diskutere situasjonen med Ferdinand før han tar det opp med resten av spillergruppen når de samles i neste uke før EM-kvalikkampen mot Wales i Cardiff.

Capellos høyre hånd, Franco Baldini, har snakket med visekaptein Steven Gerrard om situasjonen, og Liverpool-stjernen skal være komfortabel med at Terry får kapteinsbindet tilbake.

Etter at Terry mistet kapteinrollen har Rio Ferdinand spilt kun fire kamper for England, og blir heller ikke klar til Wales-kampen. I februar møtte England Danmark i Parken, uten verken Ferdinand eller Gerrard i troppen. Frank Lampard startet med kapteinsbindet, og ga det videre til Gareth Barry da han ble byttet ut. Barry igjen ga det videre til Ashley Cole da han forlot banen.

— Jeg likte ikke det som hendte i Danmark da jeg så spillerne spørre hvem som er kaptein, sa Capello.

Derfor vurderer han også å gi Terry tilliten igjen, og Capello tror Ferdinand vil forstå hvorfor kapteinsrollen nå blir et tema igjen. Det spørs imidlertid om det går så glatt som England-sjefen tror.