56-åringen feide til side et spørsmål om hans framtid som fransk landslagssjef og henvendte seg til kjæresten Estelle Denis.

– Jeg har bare en plan i øyeblikket, og det er å gifte meg med Estelle. Det er først i kveld jeg ber om hennes hånd i ekteskap, sa Domenech.

– Det er i øyeblikk som dette at man trenger noen, og jeg trenger henne.

Domenech har kontrakt til 2010, men jobben hans er utvilsomt i fare etter Frankrikes fiasko-EM. Han nøyde seg med å si at han mener laget har en framtid.

– Jeg er stolt av spillerne. De gjorde sitt beste og ga ikke opp selv om alt gikk mot dem. Laget har noe i seg, både guts og andre kvaliteter. Det har absolutt en framtid og stort potensial, sa Domenech.

Frankrike endte sist i sin gruppe uten seier og med bare ett scoret mål, og da er det mager trøst at det var EMs klart tøffeste gruppe.

ALT OM EM:

Patrick Vieiras skade betydde at midtbanekjempen aldri kom på banen i EM. Andre viktige spillere var langt fra formen, og Franck Ribery måtte tidlig ut med skade tirsdag. Deretter ble Eric Abidal utvist.

– Vi hadde mye motgang og mye uflaks. Det er synd på spillerne at omstendighetene var mot oss, sa Domenech som må regne med kritikk for flere av sine disposisjoner i EM.

Frankrike slo Italia på vei mot VM-tittelen i 1998 og EM-tittelen to år senere. Nå kan Italia være på vei mot samme dobbel, og laget har slått Frankrike begge ganger. (©NTB)

(©NTB)