Dagens engelske aviser er fronter nyheten om at kontraktsforhandlingene mellom Theo Walcott og Arsenal har brutt sammen. Den unge briten har bare kontrakt ut sesongen, og kan trolig skifte beite allerede i detteovergangsvinduet. Manchester City seiler opp som favoritt til å få signert den unge vingen, men Liverpool er også et alternativ.

Belgiske Moussa Dembéle har vært linket til mange klubber i sommer. Nå har Fulham akseptert et bud fra Tottenham, og BBC siterer Fulham-trener Martin Jol på at spilleren er på vei til medisinsk undersøkelse. Joao Moutinho , og Ibrahim Affelay blir også koblet til Tottenham.

Aaron Lennon derimot ryktes å ikke være i André Villas-Boas fremtidsplaner og kan bli solgt. Det er heller ikke sikkert at Rafael van der Vaart fortsetter karrieren i London-klubben.

Clint Dempsey er fremdeles Fulham-spiller, men ser ikke ut til å ha noen fremtid i klubben. Kieran Richardson derimot er på vei fra Sunderland til Fulham.

Det har lenge vært kjent at Manchester-oppholdet til Dimitar Berbatov har vært på hell, og nå skriver Daily Mail at Fiorentina skal være villig til å betale 4,5 millioner pund for den bulgarske spissen. Fiorentinas Matija Nastasic kan være på vei til Manchester, men det er de lyseblå som er interessert i forsvarsspilleren.

Joey Barton meldte i går at Marseille-overgangen gikk i vasken, men i dag skriver Daily Mail at Queens Park Rangers er så desperate etter å bli kvitt sin tidligere kaptein at de ønsker å betale ham ut, og at den franske klubben fremdeles er interessert. Samtidig håper London-klubben å hente inn Inters brasilianske keeper Julio Cesar .

Southampton har sikret seg Emmanuel Mayuka fra sveitsiske Young Boys.

Bayer Leverkusen har tidligere takket nei til å selge André Shürrle til Chelsea for 16 millioner pund. Nå skriver The Guardian at London-klubben forbereder et forbedret bud for å sikre seg den tyske landslagsspilleren. Dette kommer etter at klubben ikke har lykkes i sine fremstøt mot Edinson Cavani , Radamel Falcao og Hulk. Michael Essien og Ramires kan forlate Chelsea for Fenebahce.

Gode nyheter for Ståle Solbakkens Wolverhampton i dag signerte den venstrevingen Bakary Sako . 24-åringen kommer fra franske St. Etienne.

— Jeg er veldig fornøyd med signeringen. Han kan spille på begge sider og bak spissen. Dessuten er en god venstrefot noe vi har manglet til nå i laget, sier Solbakken til lagets nettsider.

I Spania ryktes det om at den brasilianske stjernen Kaka er på vei bort fra Real Madrid. Sao Paolo skal være et alternativ, men det er usikkert på om det vil skje noe i dette overgangsvinduet. Midtbanespilleren skal uansett fått en prislapp på 25 millioner euro. Samtidig skal Jose Mourinho være interessert i franske Mathieu Debuchy.

Det går også rykter og antydninger om at Liverpool og Brendan Rodgers er ute etter å kjøpe Daniel Sturridge fra Chelsea. Se videoreportasje om saken under.

addCustomPlayer('ra75oddd0lqn1en46sjw0m71g', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'c76tjtpkhoml1hxsk30acvf62', 466, 463, 'perfra75oddd0lqn1en46sjw0m71g-c76tjtpkhoml1hxsk30acvf62', 'eplayer14');