The Sun melder i dag at Sir Alex Ferguson ønsker å hente Wesley Sneijder fra Inter. Prisen skal ligge i underkant av 350 millioner kroner. Nederlenderen har hatt stor suksess i VM, og var også med å vinne Mesterligaen med Inter denne våren.

Samme avis hevder at Liverpool-manager Roy Hodgson vil forsøke å snakke Joe Cole fra en overgang til Tottenham.

Ifølge The Sun sitter også ryktene løst når det gjelder de tyske landslagsspillerne. Bayern München skal ha advart Chelsea som viser interesse for Bastian Schweinsteiger og Thomas Müller. I tillegg skal Philipp Lahm være aktuell for Manchester United. Samme klubben skal sammen med Chelsea også vist interesse for Sami Khedari.

Ikke alltid like pålitelige Daily Mirror skriver i dag at Robinho kan bli utlånt til Valencia. Avtalen kan gjelde for hele neste sesong. Newcastle kommer trolig til å leie Tom Cleverley fra Manchester United, mens Brian Laws vil hente Wigan-spiller Jason Scotland til Burnley.

Pep Guardiola skal ifølge Daily Star reist ned til Sør-Afrika i et forsøk på å gjøre en avtale med Arsenals Cesc Fabregas. Samme avis skriver at Chelsea-keeper Petr Cech ikke vil savne Joe Cole nå som Yossi Benayoun er klar for klubben.

Diego Forlan har ingen planer om en retur til engelsk fotball. Ifølge Daily Express skal den tidligere Manchester United-spillere gitt Tottenham beskjed at de kan glemme en overgang. Avisen melder også at Steven Taylor trolig vil forlate Newcatle til fordel for Liverpool, og at Roy Hodgson også er interessert i Cardiffs Joe Ledley og Wigans Maynor Figueroa.

Daily Mail skriver i dag at West Ham og Wigan er blitt tilbudt den tidligere Liverpool-spilleren Jermaine Pennant.

The Guardian melder i dag at Sven-Göran Eriksson og Alan Curbishley er favoritter til å overta jobben som manager i Fulham. The Daily Telegraph mener å vite at Chelsea-eier Roma Abramovich er på vei til Sør-Afrika for å overbevise Fernando Torres å skrive under for klubben. Avtalen vil ifølge avisen ligger i underkant av en halv milliard kroner.