Brasilianeren ble tomålsscorer i 2-1-seieren over Villarreal lørdag.

Dermed fortsatte Neymar der han slapp etter sitt sprudlende hattrick mot Celtic i midtukens oppgjør i Champions League.

Det første målet kom fra straffemerket etter en halvtimes spill, mens han la på til 2-1 litt over 20 minutter før slutt. Neymar scoret et pent vinnermål etter et godt innlegg fra Cesc Fàbregas og et Alexis Sánchez-nedtak.

Barcelona burde vunnet oppgjøret med større sifre mot et Villarreal-lag som for det meste hadde nok med å forsvare seg. Gjestene var bare ordentlig farlig frampå én gang, men da kom også utligningen. Tidlig i annen omgang satte Mateo Musacchio ballen i nettet etter et hjørnespark.

For Barcelona var det viktig å komme tilbake på vinnersporet etter 0-1-tapet for Athletic Bilbao i forrige serierunde.

Katalanerne leder spansk 1. divisjon med tre poeng, men serietoer Atlético Madrid vil med seier over Valencia søndag ha samme poengsum (43).