TRONDHEIM (adressa.no): Forrige gang han var på Lerkendal scoret Christian Gytkjær sitt aller første mål for Rosenborg. Mot AaFK ønsket dansken sterkt å fylle opp målkontoen ytterligere, men etter én god heading, mesterlig reddet av AaFK-keeper Andreas Lie, var det slutt.

Årsaken ser du på bildet over.

I en duell med Lie vred Gytkjær ankelen, og umiddelbart så det veldig stygt ut. 25-åringen forsøkte å fortsette kampen, men etter 22 minutter var smertene for store.

Kan rekke Brann-kampen

Etterpå kunne imidlertid Gytkjær berolige RBK-publikummet, som gispet da de så situasjonen på nytt på storskjermen inne på stadion.

— Jeg vred ankelen. Men tror ikke det er spesielt alvorlig. Jeg har hatt verre overtråkk tidligere, som har satt meg ut av spill i to-tre uker. Men slik var det ikke denne gangen, sier han til adressa.no

Gytkjær kunne imidlertid ikke si noe om hvor lang tid det kan ta før han er 100 prosent tilbake, men virker ikke å være redd med tanke på Brann-kampen lørdag. Åfjord-kampen i midtuka skal han antakelig stå over uansett, ettersom Bruttern kommer til å rullere hardt på laget.

— Fantastisk for Tore

Det dansken imidlertid kunne snakke sikkert om, var scoringen til midtstopper Tore Reginiussen. Og hvor mye kvelden betydde for 30-åringen som i fjor røk akillesen mot nettopp AaFK.

— Fantastisk for Tore. En strålende bursdagsgave. Etter alt han har vært gjennom det siste året var det veldig fortjent, sier Gytkjær.

DETTE HAR SKJEDD I HELGEN: