Følg søndagens jaktstart her.

Tarjei Bø (26) har ikke vært i sin aller beste form denne sesongen. Og før søndagens jaktstart i Nove Mesto har lagkamerat Emil Hegle Svendsen lite tro på Bøs muligheter, hvert fall på standplass.

For skal man tro Bø selv, er det et veddemål på gang i skiskytterleiren.

— Super-Svendsen gir meg 10.000 kroner om jeg skyter 20 treff i vinden i dag. Og jeg klarer det, trekker jeg ut en retweeter (en som deler Twitter-meldingen, journ. anm.) som får pengene, skriver Bø på Twitter.

Meldingen ble publisert like etter klokken 13. Jaktstarten starter klokken 15.00. Tarjei Bø er ikke tilgjengelig for kommentar så nær opptil rennstart, så det er usikkert om det var ment som en fleip.

Skiskytterstjernen har uansett fått mye oppmerksomhet i sosiale medier. Klokken 13.45 hadde 350 mennesker retweetet meldingen.

- Aldri i verden om det skjer

Tarjei Bøs bror Johannes Thingnes Bø har god tro på at Hegle Svendsen får beholde pengene.

— Hahahaha aldri i verden om det går bror, skriver Thingnes Bø på Twitter.

Den tidligere sykkelprofilen Dag Otto Lauritzen kommer imidlertid med oppmundrende ord.

— Ingenting er umulig. Ha troa og stå på, skriver Lauritzen til Bø.

— Snakker vi om indre eller ytre motivasjon her?, skriver skøytelandslagets tidligere trener, Jarle Pedersen.

Bommet fire av ti skudd lørdag

Bø går forøvrig ut som nummer 59 i jaktstarten, 2 minutter og 32 sekunder etter slovaken Jakov Fak, som vant lørdagens sprint.

Emil Hegle Svendsen starter forøvrig som nummer 43. Av de norske er det Tarjei Bøs bror Johannes Thingnes Bø som har best utgangspunkt. Han starter som nummer ti, og har 44 sekunder å hente inn på Fak.

Forholdene i Nove Mesto har vist seg utfordrende denne helgen. Lørdag bommet Tarjei Bø på fire av ti skudd, mens Hegle Svendsen hadde samme treffprosent.

Helgen har vært langt fra helsvart for Tarjei Bø. Fredag gikk han Norge inn til seier på mixed-stafetten.