TEL AVIV: Han overtok i januar jobben som hovedtrenere for U21-landslaget da Per Joar Hansen tok den ledige trenerjobben i Rosenborg.

Etter tre EM-kamper uttalte toppfotballsjef Nils Johan Semb til Aftenposten i går at U21-EM også er et utstillingsvindu for trenere, inkludert Tor Ole Skullerud.

— Det er en stor fjær i hatten også for trenere å gjøre det bra her. Resultater er en ting, men måten man spiller på, slik som Norge som gjør, ved å kombinere offensiv kraft og finesse med defensiv organisering, blir lagt merke til, sier Semb.

Boble

Men Skullerud vil ikke høre snakk om hva som skjer etter EM.

— Vi er i boblen her nede, og der skal vi være. Perspektiver på det vi holder på med får vi ta når vi er ferdig. Det er tøysete å snakke om slike ting og lansere folk til noe etter tre fotballkamper. Jeg skal til en EM-finale, det er det jeg tenker på, sier Skullerud.

- Drillo gir seg etter denne kvaliken med mindre det blir VM, er det en jobb du kunne tenke deg?

— La meg slippe å svare på det. Det blir hypotetisk. Jeg tenker overhodet ikke på det og gidder ikke prate om det nå. Alle slike ting, inkludert evaluering av det vi gjør her nede får vi ta når det er over. Jeg orker ikke bruke energi på slike ting nå, sier Skullerud.

Neste test lørdag

Men han nyter øyeblikkene og opplevelsene i EM.

— Ja, jeg gjør det. Alt er helt fantastisk. Det som skjer her nede overgår alt jeg hadde trodd og fantasert om på forhånd, sier Skullerud.

Om det blir mer å fantasere om får vi svar på lørdag. Da spiller Norge om en EM-finale.