– Om jeg skal være helt ærlig, trodde jeg nok at jeg var ferdig med landslaget nå. Laget spilte godt mot Tyskland (vant 1-0), og jeg regnet med at den gjengen som spilte der ville fortsette, sier Winsnes til adressa.no

Etter flere gode kamper med flagget på brystet i fjor ble Winsnes vraket da Drillo tok ut sin første tropp i februar. Men da han valgte sine menn foran de viktige kampene mot Makedonia og Nederland, var den sentrale midtbanespilleren tilbake. Og, om man skal tolke Drillo rett, høyaktuell for å starte.

– I øyeblikket vurderer jeg ham som bedre enn Martin Andresen, sa Drillo, som vraket Andresen.

– Jeg visste ikke noe på forhånd, og har vært på skolebesøk i dag. Jeg så heller ikke uttaket på TV, men ble oppringt rett etterpå. Det er hyggelig for meg å være tilbake, og det var en liten overraskelse, sier Winsnes.

– Samtidig har det gått bra for min egen del i det siste, og når jeg først er tatt ut, så håper jeg det er for å spille. Jeg er for gammel til å reise i en tropp for å vise meg fram for framtiden, sier veteranen.

På grunn av legestudiene er 33-åringen nødt til å gi seg med fotball neste år. Nå håper han uansett å hjelpe Norge til to gode resultater i VM-kvaliken:

– Det laget viste mot Tyskland gjør meg optimistisk. Det bor mye i laget, og det gjør at jeg gleder meg veldig til de to kommende kampene, sier han.