BERGEN 20071113: Erik Huseklepp signerte en 3-årskontrakt med Brann idag. Foto: Marit Hommedal / SCANPIX Foto: Hommedal .Marit, Scanpix

Tirsdag kunne endelig Sportslig leder i Brann, Roald Bruun-Hanssen bekrefte at klubben er kommet til enighet om en ny kontrakt med Erik Huseklepp.

— Dette er en av de viktigste signeringene i klubbens historie, sier Bruun-Hanssen til Branns egne nettsider.

— Erik er en spiller med stort potensial og lokal tilhørighet, som mange klubber har vært interessert i å hente. Det er derfor et viktig signal både internt i klubben, og til omverden at Erik nå har valgt å bli i Brann, forteller en fornøyd Bruun-Hanssen videre.

Kantspilleren har vært et yndet objekt for flere klubber i eliteserien. Belgiske Brügge og Sven Göran Erikssons Manchester City har også snust på 23-åringen.

-Det føles godt å ha bestemt seg, og jeg er klar for å ta opp kampen sier Huseklepp selv.

Et av de viktigste ankepunktene Huseklepp har hatt i Brann har vært spilletid, men han har nå blitt lovet mer tid i førsteelleveren.

- Det er spilletiden som er det viktigste for meg, ikke lønn. Nå føler jeg meg trygg på at jeg får mer tillitt, sier Huseklepp.

Den attraktive vingen forklarer at Brann har vært klarere på hvordan de ser for seg samarbeidet, og klubbens lovnader har vært avgjørende for kontraktsunderskrivelsen.

— Tidligere har de ikke innrømmet at jeg trenger mer spilletid, men det gjør de nå. Det at de nå er klarere på at jeg skal få mer spilletid, gjør også at jeg tror at det stemmer, forklarer Huseklepp.