Premier League-lagene Aston Villa og West Bromwich kom seg videre til 4. runde i FA-cupen via omkamper tirsdag.

PL-jumbo Villa slet lenge med å score mot League Two-laget Wycombe, men sikret til slutt avansement. I neste runde venter Manchester City.

Villa var i trøbbel da keeper Brad Guzan bommet på et innlegg, men Garry Thompson headet over.

Vertene fikk roet nervene da forsvareren Ciaran Clark headet inn Ashley Westwoods innlegg et kvarter før slutt. I siste minutt satte Idrissa Gana inn 2-0 for Villa.

Salomón Rondón scoret det eneste målet da West Brom slo ut Bristol City. WBAs dyreste spillerkjøp noensinne scoret fra kort hold tidlig i 2. omgang. Tony Pulis' mannskap møter Peterborough fra nivå fire i 4. runde.

Onsdag er det to omkamper på programmet. Liverpool er store favoritter, selv om de trolig stiller med et reservepreget mannskap, hjemme mot Exeter (nivå fire). Leicester møter Tottenham i rent Premier League-møte.