Brann skal forsøke å reise seg etter det pinlige cuptapet i Førde. Fredag ettermiddag setter laget kursen mot Trondheim.

På flyet nordover er den danske spissen Mads Hvilsom med. En av hans konkurrenter, Steffen Lie Skålevik, er det ikke.

Dermed fortsetter trener Lars Arne Nilsen å gjøre endringer i kamptroppene, som bare kan bestå av 18 mann.

Til sist serierunde var Hvilsom vraket fra troppen, etter å ha startet kampene i forveien. Nå er han inne i varmen igjen.

Steffen Skålevik ble vraket fra troppen til serieåpningen mot Strømsgodset, men har siden vært en av de 18 utvalgte. Nå må han igjen sitte hjemme når lagkameratene slåss om poeng.

Brann-leiren bekreftet torsdag at et annet spissalternativ, Azar Karadas, var frisk nok til å spille. Karadas måtte gå av banen i cupkampen onsdag, etter å ha skallet sammen med en Førde-spiller.

— Jeg ser frem til å møte Rosenborg med fullsatt Lerkendal. Denne spillergruppen takler dette. Vi har vært ute i tøffe tider før, det er en herdet gjeng , sa Karadas til BT torsdag.

Også midtbanemannen Remi Johansen er friskmeldt til kampen. Johansen gikk av banen til pause etter å ha haltet rundt en stund mot Førde. Johansen er imidlertid ikke med til Trondheim. Det er heller ikke Kristoffer Larsen og Viljar Vevatne.

Troppen, som ble offentliggjort av Brann fredag kveld, ser dermed slik ut:

Keepere:

Alex Horwath

Piotr Leciejewski

Utespillere:

Jonas Grønner

Vadim Demidov

Fredrik Haugen

Kasper Skaanes

Jakob Orlov

Erik Huseklepp

Bismar Acosta

Azar Karadas

Deyver Vega

Ruben Kristiansen

Mads Hvilsom

Sivert Heltne Nilsen

Daniel Braaten

Dani Hatakka

Kristoffer Barmen

Amin Nouri