— Hvis det ikke er lov med såpass med kontakt mellom spillerne, da blir det basketballregler, sier en småfrustrert Jostein Grindhaug like etter kampslutt.

Haugesund tapte 0-1 for Odd.

- Bitter og litt forbannet

Situasjonen treneren refererer til hendte på overtid i kveldens oppgjør mellom Haugesund og Odd.

Henrik Kjelsrud Johansen fikk sine første minutter i Haugesund-trøyen da han erstattet Maic Sema kvarteret på slutt. Noen minutter inn i overtiden skallet han også tilsynelatende inn et utligningsmål for vertene, men dommer Hansen blåste imidlertid for angrep på keeper.

- Jeg er både bitter og smått frustrert nå like etter at jeg har sett TV-bildene som beviser at dommeren gjør feil. Men slikt skjer dessverre av og til, sier Grindhaug videre.

Odd-keeper André Hansen skal i et intervju med TV 2 like etter sluttsignalet ha fortalt at ingen motspillere var borti ham.

Noe hans trener, Dag-Eilev Fagermo, muligens hadde fått med seg da han i pressesonen like i etterkant jaget Hansen inn i dusjen idet han pratet med pressen.

Møkkakamp i møkkavær

Det var fint lite å rope hurra for under kveldens kamp, så sant man ikke var Odd-spiller eller -supporter fem minutter før slutt. Høsten gjorde virkelig sitt inntog med forferdelige regnbyger over en stadion hvor underholdningen lenge var særs liten.

- Det var en jevnt over dårlig kamp fra begge lag, var dommen fra hjemmelagets bestemann, Trygve Nygaard.

Han var en skuffet mann etter kampen, og måtte se en umarkert Frode Johnsen nikke Niklas Gunnarsson fri på blankt mål like før full tid.

- Odd er et vanskelig lag å møte med den spillestilen de har. Så har de også (Frode) Johnsen som var god for dem i dag, sier hjemmelagets midtbanespiller.

Nygaard har vært hvittrøyenes bestemann i flere av årets kamper, og har uttalt at han gir seg med fotball etter denne sesongen. Den tidligere Viking og Vard-spilleren kommer til å å etterlate seg et stort tomrom i Grindhaugs midtbanefirer, da det virker uklart hvem av de andre i Haugesund-troppen som kan gå inn og erstatte den erfarne 37-åringen.

Haugesund har som de andre eliteserie-lagene nå spillefri i to uker grunnet den kommende ukens VM-kvalifiseringskamper. Neste oppgave for Nygaard og Haugesund er Molde på Aker stadion 15. september.