Det var ventet at Mike Jensen skulle være tilbake i Rosenborgs lagoppstilling i torsdagens europaligakamp hjemme mot ukrainske Dnipro, etter at han startet på benken mot Viking søndag.

— Mike er frisk og tilbake. Han har snart spilt 40 kamper i år, og det er viktig å få ham tilbake med mer sprut i beina. Han har vist de to siste dagene at han har det, og da skal Mike spille, sa RBK-trener Kåre Ingebrigtsen onsdag.

Men nå er det klart at Jensen ikke starter kampen. Han har slitt med magetrøbbel torsdag, og blir derfor å finne på benken. Anders Konradsen spiller i danskens sted.

LES OGSÅ: Helland: - Ja, vi har kranglet

Trener Kåre Ingebrigtsen øyner muligheter i torsdagens hjemmekamp.

— De er et meget godt fotballag, men det er ikke Real Madrid vi spiller mot. De er ikke i den klassen, sa Ingebrigtsen onsdag om Dnipro.

En seier mot det ukrainske laget vil bety at Rosenborg har fått en meget solid start på gruppespillet i Europaligaen, ettersom laget startet med et sterkt uavgjortresultat borte mot franske St. Etienne i den første kampen.

LES OGSÅ: Ni ting du bør vite om Dnipro

Og da lagoppstillingen ble offentliggjort var det altså uten Mike Jensen.

Slik er RBK-laget (4-3-3): André Hansen – Jonas Svensson, Holmar Eyjolfsson, Johan Lædre Bjørdal, Jørgen Skjelvik – Anders Ågnes Konradsen, Ole Selnæs, Fredrik Midtsjø – Pål André Helland, Alexander Søderlund, Tobias Mikkelsen.

RBK-benken: Alexander Lund Hansen, Mike Jensen, John Hou Sæter, Mikael Dorsin, Yann-Erik de Lanlay og Magnus Stamnestrø.