LIK-RIHK 6-2 (1-1, 2-0, 3-1)

Rosenborg startet serieåpningen på perfekt vis, men ble etter hvert et nummer for små mot Lillehammer. Tannløse foran mål, og rustne i eget forsvar var det ikke i nærheten av holde til poeng i serieåpningen.

Rosenborg scoret først

Kampens første mål kom i spill fem mot fire. Jordan George åpnet målkontoen til 1-0 for RIHK med assist fra Thomas Wiig og Greg Jacina.

Etter sju minutter fikk Lou Dickenson det som så ut som en litt billig utvisning. Rosenborg stod i mot, men med tolv sekunder igjen av utvisningen, kom en ny to-minutter for å ha for mange spillere på isen. Nærmere fire minutter i undertall ble til slutt for mye for RIHK, og hjemmelaget utliknet til 1-1 ved Dag Morten Wehn. Samtidig som Wehn scoret, ble Jacina utvist. Det undertallet maktet RIHK å ri av. Et godt anslag på kampen av Rosenborg ble dessverre ødelagt av totalt åtte utvisningsminutter.

Skuddstatistikken i den første perioden endte 14-3. ## Lillehammer-dobbel

Rosenborg startet andreperioden med en god del skudd på mål, men uten at det førte til at laget tok ledelsen. I stedet fulgte noe fæle minutter for RIHK. Etter drøye fem minutter tok hjemmelaget ledelsen ved Nick Dineen. Drøye minuttet senere la Vegard Spets på til 3-1 for Lillehammer. Da tok RIHK-trener Hasse Hansson time-out. Det stoppet i hvert fall baklengsmålene fra å renne inn, med hjemmelaget vant perioden 2-0. Skuddstatistikk. 12-9

Raknet helt på slutten

Rosenborg fikk en perfekt åpning på sisteperioden. Greg Jacina reduserte til 2-3 etter pasning fra Jordan George før det var spillt to minutter. Like etterpå vartet Brady Hjelle opp med en fantastisk redning da en Lillehammerspiller var helt alene gjennom. Det kunne lede RIHK-supporterne til å tro at sluttspurten var satt inn. Slik var det ikke.

En tabbe i eget forsvar førte til at Lillehammer økte til 4-2 før det var spilt seks minutter. Alexander Reichenberg scoret på assist fra Vegard Spets. Og bare tredve sekunder puttet hjemmelaget det femte for kvelden. 5-2, ved Bryhnisveen.

Rosenborg fikk lite til foran Lillehammers mål, og slet bakover. Med sju minutt igjen scoret hjemmelaget nok en gang. Dag Morten Wehn sørget for 6-2, som også ble sluttresultatet.

Skuddstatistikk: 12-6, totalt 38-18