Viking-kampen hold på å bli en kjempeboost for klubb, supportere og spillere inn mot siste tredjedel av sesongen. Igjen holdt det ikke helt inn. Minst like skuffende for oss spillere som for dere supportere.

Vi vet at poengene må komme fort som fy, men det er ikke vårt fokus. Vi må tenke neste trening og deretter neste kamp. Denne runden tok vi tross alt innpå ett poeng på alle lag der nede, unntatt Brann. Så det må vi ta med oss.

På dagens analyse kom vi fram til at sjansene Viking skapte er ikke så vanskelig å gjøre noe med. De detaljene, som skurret av og til, må vi spillere fokusere på i treningshverdagen frem mot kampen. Det du gjør i trening gjør du i kamp.

Magne Hoseth har jeg selv spilt med i Molde. Når han har dagen, er han vanskelig å stoppe. Avgjørende involveringer kommer igjen og igjen. Han må stoppes. Forhåpentligvis har ikke Stabæk «landet» etter seieren over Godset.

Moro og motiverende at sponsorer engasjerer seg. En stor takk til Sandnes Sparebank som betaler for tak på halve gamle tribunen på stadion. Dette gir oss forhåpentligvis flere tilskuere og mere støtte i fortsettelsen. Takk!!

Til slutt må jeg ha med litt «sladder» igjen. Denne gangen er det Hannes som er i ilden.Vår stødige straffespesialist får gode skussmål fra sin kjære Halla.

1. Fortell meg noe jeg ikke vet om din kjæreste.

2. Beskriv han med treord.

3. Har han noen sære ritualer/forberedelser før kamp?

Hannes følger moten på Island.

Hannes Haldorsson

  1. Han regisserte musikkvideoen til å representere Island i Eurovision 2012. Jeg bør også nevne at han var mye Eurovision-nerd når han var liten, og er det fortsatt.

  2. Til tider ukonsentrert. Kan være i sin egen verden av og til. Ambisiøs og søt.

  3. Han ønsker å sove i sitt eget rom natten før en kamp og ønsker å sove lenge. Tidligere gikk han i iskald dusj rett før oppmøte,