Video med tillatelse fra Viasat.

Åge Hareides Malmö-lag forsvarte seg godt, men måtte til slutt gi tapt borte mot Juventus i sin første mesterligakamp. Carlos Tévez sikret 2-0-seier med en flott måldobbel.

Argentineren scoret sine første mål i mesterligaen på over fem år og hindret dermed det som kunne blitt et sensasjonelt Malmö-poeng i Torino. Det svenske laget var på ingen måte en kasteball på bortebane i Fotball-Europas beste selskap, men til slutt ble kvalitetsforskjellen tydelig.For etter pause skrudde Juventus-laget opp farten, mens fansen skrudde opp volumet. Og Malmö-forsvaret hang ikke med da vertene viste stor gjennombruddskraft i det 59. minutt. Tévez spilte til Kwadwo Asamoah, som lekkert hælflikket tilbake til spissen før han satte ballen kontrollert inn til 1-0. I siste ordinære spilleminutt doblet spissen ledelsen på et fint frispark. (@NTB)