ULLEVAAL STADION (Aftenposten): Norges førstevalg mellom stengene hadde bra kontroll på det som kom mot ham i gårsdagens målløse oppgjør mot Sverige på Ullevaal.

Men etter 20 minutter ble Sveriges store stjerne spilt gjennom og kom fri – alene mot Nyland.

— Han slapp litt for enkelt gjennom, selv om det var et bra angrep. Uansett var det veldig kjekt å stoppe ham, sier Molde-keeperen og smiler.

Ni minutter tidligere gikk svensken i bakken i Norges felt. Han snudde seg og så mot dommeren. Men ingen straffe. Det er Nyland helt enig i.

— Det gikk fort i den situasjonen der. Men det jeg rakk å se så tror jeg dommeren gjorde rett.

Selv gjorde han alt rett da Zlatans forsøk ble reddet til corner.

— Jeg rakk å få med meg at det var Zlatan som kom gjennom der. Jeg vet hvor i målet jeg er, men han er en spiller som kan avslutte hvor som helst i målet. Jeg prøvde bare å lede han dit jeg ville han skulle skyte, og det lyktes jeg bra med. Det var kjekt. Så vi kan vel si det er 1-0 til meg over han da, sier keeperen og flirer.

— Han er vel kanskje den beste jeg har spilt mot, og det er morsomt å møte så gode spillere. Jeg har spilt mot mange gode spillere, men han er blant de aller beste. Det er en klassespiller, det vet vi og det fikk vi se litt av i denne kampen også. Men det er en god følelse å holde nullen. Både for meg personlig, men også for hele laget. Vi har sluppet inn noen mål i flere kamper, så det var godt å rette opp det inntrykket, sier Nyland.