STAVANGER: 78 minutter av tirsdagens EM-kvalifisering mellom Tyrkia og Island var spilt på Torku Arena i byen Konya, da hjemmelagets innbytter Gökhan Töre med stor fart satte knottene i leggen på Jon Dadi Bödvarsson. Viking-trener Kjell Jonevret så skrekkbildene foran tv-skjermen i Stavanger — og twitret denne bekymringen på direkten:

"Jon Dadi styggt tacklad......nu bara kryssa fingrarna! Såg inte bra ut!!"

— Var heldig

Dagen etter er det en mer lettet Viking-trener som snakket med Aftenbladet. Fra Tyrkia har han fått en tekstmelding fra sin spiss, som kunne fortelle at det gikk bedre enn fryktet.

"Jeg er ok, var heldig som slapp unna en alvorlig skade", kunne Bödvarsson melde. Med stor sannsynlighet kan han spille for Viking mot Tromsø på Alfheim.

— For meg var dette gode nyheter, taklingen var stygg og jeg fryktet det verste, sier Jonevret til Aftenbladet.

Ingen karantener

Det betyr at han kan stille sine beste menn i den viktige bortekampen søndag. Viking kjemper om en medalje, og er to poeng bak Strømsgodset, som møter Odd på Marienlyst fredag.

— Zymer Bytyqi kom hjem med en liten smell etter innsatsen på U21-landslaget og Kieffer Moore har vondt i et bein. Ellers er det ikke noen skader eller karantener å rapportere om, sier Jonevret.

Viking drar til Tromsø lørdag, og trener på Alfheim lørdag kveld.